Ondergoed voor zomer en winter

Silhouet in Ieper biedt ondergoed voor zowel tijdens de zomer als tijdens de winter aan. Zo kunt u bij ons terecht voor hemdjes in verschillende materialen, waaronder katoen, zijde,..... Of u het nu sober of verfijnd verkiest, er is voor ieder wat wils.


Ook slips zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals deugdelijk katoen of luxueuze kanten slips, maar ook corrigerende slips.

Als merk ondergoed behoort Hanro tot ons assortiment. Hanro staat voor ondergoed met perfect draagcomfort. In de zomer hebben we het katoen en de soft feeling. Slips en hemdjes, al dan niet met kant. In de winter wordt dit uitgebreid met wol en zijde. Vele modellen en kleuren, luxekant: eenmaal u zich aan Hanro gewaagd hebt, wilt u geen enkele andere kwaliteit meer op uw huid voelen.


Hanro is een Zwitsers kwaliteitsmerk en is niet goedkoop, maar het is een meerwaarde in uw garderobe! De warme hemdjes in de winter vervangen een dikke trui. Hanro heeft de elegantie in ondergoed opnieuw uitgevonden.


NIEUW !!!!  SLIPS EN STRINGS VAN HANKY PANKY .  EEN SUPER TRENDY AMERIKAANS MERK VAN KANTEN SLIPJES IN VELE TOFFE KLEURTJES !

 

Wilt u graag wat meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.