Lingerie in alle soorten en maten

Shapewear, lingerie van A to I-cup, badmodeā€¦ Wij zijn in Ieper het best geplaatst om u volop te adviseren in de beste merken en het hoogste marktsegment. Al vele jaren zijn wij specialist lingerie-styling. Dit betekent dat het volledige team regelmatig opleidingen volgt en dat mystery-shoppers erop toezien dat wij u de beste service bieden.


Hebt u nu een A-cup of een H-cup, bent u maatje 36 of 56? We zijn er fier op dat we u zowel voor badmode als lingerie een ruim assortiment mogen aanbieden. Wij bieden de volgende merken aan: Prima Donna, Twist, Marie Jo, L'Aventure en Lise Charmel.


Zoekt u iets voor onder die flamboyante cocktailjurk of eerder voor de fitness? Of is het u gewoon te doen om dat goede gevoel tijdens uw dagelijkse bezigheden? Onze ervaren stylistes zoeken voor u de ideale lingerie. We letten naast pasvorm ook op kleur, model en het praktische gebruik.


Voor de sportievelingen hebben we sportbeha's uit een uitgebreid aanbod Anita Active. De juiste sportlingerie maakt zeker een groot verschil.


Wilt u hier graag meer informatie over? Neem dan zeker contact met ons op.